1175387_1153588121447588_7222180756317367310_n

Wat reik ik aan?

Een veelzijdig aanbod dat in de loop der jaren is ontstaan. Nu, ongeveer 15 jaar verder, kijk ik terug en is het net een film: 15 jaar kan ik afspelen in enkele minuten. Tijd speelt geen rol. Ik heb de ene stap na de andere gezet en zal nog vele stappen zetten.

Door mijn eigen ervaring met burn-out raken, de communicatie op het werk, met leidinggevende, met bedrijfsarts, zelf manager zijn, wist ik het meteen. Ik ga mensen begeleiden. De eerste stap was de opleiding tot ‘Coach en Counselor’. Van daaruit wilde ik leren om meer met het gevoel te werken. Zo kwam de opleiding tot ‘Focusbegeleider’ op mijn pad. Mijn ‘weten’ dat het leven op aarde slechts een klein onderdeel uitmaakt van het wezenlijke oneindige grootse ongeziene leven, bracht mij bij de ‘Geleide Meditatie’ met het 17 chakra-systeem.

Om me meer en meer te specialiseren volgde ik allerlei opleidingen en cursussen. Het begeleiden van mijn cliënten maakte duidelijk voor mij waar ik me meer in wilde verdiepen, zoals De pijn de Baas, EMDR en ACT. Het werken met het zelfhelend vermogen, het intuïtieve, de innerlijke wijsheid bracht daarnaast nog de MIR-methode, Reiki, SoulCollage®, Janosh Energetisch Therapeut en de Incaleer op mijn pad.

Met als resultaat een veelzijdig aanbod gericht op het activeren, her-inneren van je eigen zelfhelend vermogen en het vertrouwen op je eigen intuïtie, je innerlijke wijsheid!