zelfgenezing janosh

Janosh Energetische Therapie

Janosh Energetische Therapie is een één-op-één methode die om weinig woorden vraagt. Wie is Janosh? Janosh kreeg in 2003 geometrische patronen te zien in allerlei kleuren. Hij was reclamemaker en besloot om zijn grafische kennis te gebruiken om deze beelden na te maken op zijn computer. Zo ontstonden zijn eerste kunstwerken, die hij hologrammen noemt. Ook kreeg hij ingegeven wat deze hologrammen betekenen en waar hij ze voor kon gebruiken: het activeren van slapende krachten in je onderbewustzijn. Het geheim van de kunst van Janosh zit verborgen in de geometrie, die verwerkt is in de hologrammen. Deze geometrie zit ook diep geworteld in ons lichaam en celgeheugen. Het concentreren op de geometrie zal ons om die reden beroeren, raken en betoveren. Het celgeheugen wordt aangesproken en het nog onbewuste ontwaakt.

Kom je voor een sessie JET dan stem ik me af op de universele energie en leg een tijdelijke zielsverbinding. Dit doe ik in stilte. Hierbij maak ik gebruik van de hologrammen van Janosh en maak oogcontact met jou om snel tot je kern te komen. Een boodschap zal zich formuleren, waarbij ik een instrument ben, een kanaal via wie de boodschap gebracht zal worden.

Vervolgens scan ik met mijn ogen je energieveld aan de hand van je energiepunten in je lichaam en waar nodig zal de krachtige universele energie in jouw chakra’s gaan stromen voor het opheffen van blokkades en zuivering.

Na de sessie ontvang je passende praktische handvatten bij je verkregen inzichten om zelf thuis mee aan de slag te gaan.

Met een JET-sessie aan de slag?

Voor een snelle, doeltreffende, liefdevolle methode om niet langer in je proces te blijven hangen, met andere woorden voor

  • een snellere ontwikkeling;
  • Omdat je (soft) confrontatie nodig hebt om iets te doorbreken;
  • Voor begeleiding bij spiritueel ontwaken;
  • Het blootleggen van verborgen schatten in je;
  • Het aanspreken van je creatiekracht;

Naast een sessie, verzorgt Janosh zelf via zijn eigen website activaties en kun je codes downloaden.
Zie meer over Janosh: www.janosh.com