Reiki

Het woord ‘Reiki’ betekent Universele Levensenergie. Het is deze levensenergie die alles wat leeft, planten, dieren, mineralen en mensen, doorstroomt. Deze energie laat ons leven en groeien. Deze energie laat ons herstellen van ziektes en geeft ons inzichten in ‘waarom de dingen zijn zoals ze zijn’. Alle mensen hebben de mogelijkheid in zich om bewust over deze levensenergie te beschikken. Het is ons geboorterecht om vrijelijk deze energie in ons op te nemen en door te laten stromen naar onze omgeving. Maar omdat het leven niet altijd zo eenvoudig is en wij niet altijd kunnen zijn wie we waarlijk zijn, zijn emoties verdrongen en hebben we niet altijd eerlijk uitgesproken wat er in ons omging. Dit heeft er voor gezorgd dat we ons meer en meer afsloten voor ons gevoel en onszelf blokkeerden.

Door dit blokkeren kan de Universele Levens- en Liefdesenergie niet meer volledig stromen. Dit is de oorzaak van vele klachten, zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

Bij Reiki stemt de gever af op de universele levensenergie waardoor in de gever een kanaal wordt geopend waarlangs deze energie kan stromen naar de gebieden die de behandeling het meest nodig hebben.

Het is een effectieve manier om totale ontspanning te bewerkstelligen, om stresspunten en blokkades in het lichaam te verwijderen en het lichaam in harmonie te brengen. Het versterkt de levenskracht in ons lichaam en bevordert daarmee het evenwicht in al onze lichamen, fysiek, emotioneel, mentaal en creatief.

Bij Reiki wordt de energie door je kleding heen aangereikt. Mocht aanraking een gevoelig punt voor je zijn: het is niet nodig om aan te raken. Ook is het mogelijk om Reiki op afstand te ontvangen. Reiki is dienstbaar voor de mens, dier, plant en het grotere geheel.

Gun je jezelf een Reiki-sessie?

  • Voor rust en ontspanning
  • Om energieblokkades en ophopingen meer en meer op te heffen
  • De levenskracht door je heen te laten stromen
  • Jezelf een zachte manier gunt om in aanraking te komen met de helende universele energie

Aanvraag individuele sessie via info@evenwichtinjeleven.nl

Evenwicht in je leven verzorgt ook de Reiki I, II, III a en b initiaties. Hiermee kan je zelf Reiki-sessies geven en raakt  je energie in de loop der tijd steeds meer afgestemd op de universele energie. Met niveau III wordt je Reiki-Master en kun je zelf mensen inwijden. Voor meer informatie neem contact op.